Cégünk konténeres hulladékszállítással foglalkozik, melyet sokéves tapasztalataink alapján, minden igényt kielégítő hozzáállással próbálunk végezni.

Közel 100 darabos konténerállomány

Jelenleg öt autóval és közel száz darabos konténerállománnyal állunk kedves megrendelőink rendelkezésére, a lehető legrövidebb időn belül, akár 1-2 órán belüli szállítással.

Saját üzemeltetésű hulladékszelektáló

Konténeres hulladékszállításon felül vállaljuk még bármilyen ömlesztett anyag pl.: föld, homok, sóder és egyéb szóródó áru és építőanyag szállítását Budapesten és annak közeli vonzáskörzetében. Telephelyünkön saját üzemeltetésű hulladékszelektáló működik a XVI. kerületben, így a kerületi lakosoknak különleges engedményt tudunk biztosítani. A hulladékszelektálást a környezet védelme érdekében végezzük, ezzel is megkímélve a már amúgy is túlterhelt lerakóhelyeket és szemétégetőket. A szelektálás előnye az is, hogy bármilyen hulladéktípust el tudunk szállítani akkor is, ha az adott esetben egyéb szeméttel, sittel vagy földdel keveredett.

Cégünk kiterjedt kapcsolatrendszere lehetővé teszi a nagyobb volumenű munkák gördülékeny lebonyolítását is, akár néhány napon belül. Alapgödör ásást és pincetömb kiemelést is vállalunk rövid határidővel a legkisebbtől a több ezer köbméteresig.

Kapcsolatban állunk több kertépítő céggel is, hogy kertjüket rendező megrendelőinknek segíthessünk kiválasztani a legkedvezőbb ajánlatot.

Referenciáik közül:

   
FK RASZTER ÉPÍTŐ ZRt.   Techno-Csek Kft. Sycons Kft. 

 

FARGO FILM CONSTRUCTIONS Kft. KERTrend Kft. Big-box Kft.