Konténeres sittszállítás

Konténeres sittszállítás 3 m³-től lehetséges, ez alatt kizárólag kisebb, platós teherautóval tudunk sittszállítást, hulladékszállítást végezni, melynek feltétele a szállítandó hulladék, sitt előkészítése oly módon, hogy az autó érkezésétől maximum 45 percen belül a rakodás befejeződjön.

Ha csak kevesebb sittje, szemete van, kattintson ide a
Kis mennyiségű hulladék szállítási
szolgáltatásunk

megtekintéséhez.

Konténeres sittszállítás rendeléshez minden esetben szükséges:

    • a terület biztosítása, ahová a konténer elhelyezésre kerül ez mindig a megrendelő feladata
    • a területfoglalási engedély beszerzése, melyet a lakhely szerint illetékes polgármesteri hivatalnál kell megkérni.

Területfoglalási engedély nem szükséges, ha a kihelyezett konténert mellékútvonalon, 24 órán belüli elszállítás mellett, folyamatos munkavégzésre használják.

Konténeres sittszállítás az alábbi méretű konténerekben lehetséges:
3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12 m³

Nagyobb méretű konténerekben (18, 25 m³) kizárólag könnyű hulladékot, szemetet, lomot tudunk szállítani. Ezzel kapcsolatban hívjon minket elérhetőségeinken.

A sitt és szemétszállításnál figyelembe kell venni, hogy a szállító jármű méretei miatt minimális kapuszélesség 260 cm, a minimális magasság 320 cm. A szállítás során a jármű súlya miatt a nem megfelelően alapozott burkolat benyomódhat, megsüllyedhet, ezért felelősséget nem tudunk vállalni, ilyen esetben javasolt kisebb méretű (könnyebb) konténer rendelése. A konténer elszállításakor a jármű letalpalást végez, mely szintén kárt tehet a burkolatban, ezért a helyet úgy kell megválasztani, hogy a burkolatsérülés veszélye minimális legyen. Ez ellen a sofőr alátétgerendákkal védekezik, melyeket mi biztosítunk.

Konténereinkben elhelyezhető az összes hulladéktípus, illetve azok keverékei.

Konténer bérlés áraink megtekintéséhez kattintson ide!